Palu dakservice logo

Schoorsteen

Schoorsteen renovatie

Schoorstenen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning en vragen na verloop van tijd om het nodige onderhoud. Als uw schoorsteen tussen de 30 à 40 jaar oud is, kan het lood dun worden en scheuren vertonen, het voegwerk kan slecht worden en de dekplaat en het metselwerk kunnen beschadigd raken door weersinvloeden. Dit alles kan leiden tot het verlies van de beschermende werking van uw schoorsteen en uiteindelijk tot lekkages en andere problemen. Het is daarom essentieel om regelmatig onderhoud uit te voeren en een schoorsteen renovatie te overwegen als dit nodig is.

Bij Palu Dakservice bieden wij professionele en betrouwbare schoorsteen renovatie services aan. Wij inspecteren uw schoorsteen en maken een plan van aanpak om eventuele problemen op te lossen. Wilt u weten of uw schoorsteen toe is aan een renovatie? Vraag dan een vrijblijvende inspectie aan en wij zorgen voor een gratis offerte. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw schoorsteen in goede staat blijft en u geen last krijgt van lekkages of andere problemen. Vertrouw op onze expertise en laat uw schoorsteen op tijd renoveren.

Schoorsteen onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw schoorsteen lang meegaat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren en eventuele schade snel te laten herstellen. Bij Palu Dakservice hebben wij de expertise in huis om uw schoorsteen te onderhouden en eventuele problemen op te lossen. Wij adviseren u dan ook om periodiek uw schoorsteen te laten inspecteren en onderhouden door onze vakmensen.

Als u twijfelt over de staat van uw schoorsteen, kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen. Tijdens deze inspectie zullen wij uw schoorsteen grondig controleren en indien nodig een plan van aanpak opstellen voor eventueel onderhoud of reparatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en voorkomt u onverwachte kosten in de toekomst. Kortom, voor professioneel schoorsteen onderhoud bent u bij Palu Dakservice aan het juiste adres.

Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dakservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dakservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu dakservice logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dakservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak? Bij Palu Dakservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dakservice voor u kan betekenen.

Uitstekend
Gebaseerd op 54 recensies
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus ’23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Bastiaan Daems
Bastiaan Daems
2023-10-27
Door werkzaamheden bij de buren op de hoogte gesteld dat de nok bij mij ook niet in orde was. Het werk kon meteen worden meegenomen voor een goede prijs, makkelijk en snel alles opgelost voor er überhaupt een probleem was en ik dieper in de kosten zou zitten! Zeer vriendelijk!
Robert Ten Voorde
Robert Ten Voorde
2023-10-27
Heel goed en net bedrijf. Zijn duidelijk en snel in de communicatie. Je weet precies waar je van tevoren aan toe bent. Door de regen konden ze de daknok reparatie niet helemaal afronden, de volgende dag hebben ze dit gelijk opgepakt en verder afgemaakt. Mocht je iets met je dak hebben en je zoekt een vakman. Zoek dan niet verder, ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Mohamed Emam
Mohamed Emam
2023-10-23
Aside from a very competitive quote, they fix my roof in time once the weather was good. Highly recommended.
Raf Savastano
Raf Savastano
2023-10-17
Palu heeft bij ons het bitumen dak vernieuwd omdat wij lekkage hadden. Wij zijn er zeer tevreden over. De afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen, bedankt!
Ruud Gommers
Ruud Gommers
2023-10-09
De dakbedekking van de aanbouw achter het huis laten vernieuwen samen met de buren. Zeer tevreden over het resultaat en de service van Palu. Ze zeggen wat ze gaan doen (en wat het kost) en doen wat ze zeggen. Bovendien aardige mensen en staan open voor alle vragen of opmerkingen.
Alan Ly
Alan Ly
2023-08-28
Een paar weken terug had ik door de storm, lekkage op mijn zolder waar ik op een zondagmiddag achter kwam. Meteen gegoogled naar betrouwbaar vakmanschap en ik kwam uit bij Palu Dak en Gevelservice. Ik heb Patrick zondag opgebeld, want op de website stond 24/7, tegenwoordig allemaal mooie verhalen, maar Patrick nam daadwerkelijk ook de telefoon op. Ik heb hem uitgebreid verteld over de situatie en binnen afzienbare tijd hebben Patrick en Serkan mijn schoorsteen en de schoorsteen van mijn buurman gerenoveerd en renovatie aan de nokvorst en dakpannen aan mijn dakraam verricht (op een dinsdag en zelfs op de zaterdag). Hele sociale mensen die ook verstand van zaken hebben. Kortom, heel erg tevreden met de service!
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.