Palu dakservice logo

Pannendaken

Nieuw pannendak

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verouderde of beschadigde dak? Kies dan voor een volledige vervanging van uw dak en laat dit over aan de experts van Palu Dakservice. Als specialisten in het plaatsen van pannendaken kunnen wij u een professionele en duurzame oplossing bieden.

Het is belangrijk om op tijd uw dak te vervangen om verdere schade te voorkomen. Na verloop van tijd kan uw dak beschadigd raken door verschillende weersomstandigheden of simpelweg door veroudering. Bij Palu dak en gevelservice hebben wij ruime ervaring in het volledig vervangen van pannendaken, inclusief de constructie.

Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak plaatsen? Dan kan het nodig zijn om uw dakconstructie te vernieuwen om deze extra belasting te kunnen dragen. Als u twijfelt over het vervangen van uw dak, vraag dan gerust een gratis dakinspectie aan. Wij kunnen u helpen bij het maken van een plan van aanpak en u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid, kies voor een nieuw pannendak met Palu dakservice.

Nieuw pannendak verzekert u van onderstaande voordelen:

Onderhoud aan uw pannendak

Om de levensduur van uw pannendak te verlengen en te zorgen voor optimale bescherming van uw huis, is regelmatig onderhoud en snelle reparatie van schade aan uw dak van groot belang. Bij Palu Dakservice zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en repareren van pannendaken. Wij begrijpen als geen ander dat u wilt dat uw dak er tiptop uitziet en goed functioneert. Daarom zorgen wij ervoor dat uw pannendak snel en vakkundig wordt gerepareerd en onderhouden.

Wanneer u te maken heeft met een grotere schade of wanneer een deel van uw pannendak moet worden vervangen, kunt u rekenen op onze snelle en betrouwbare service. Wij vervangen niet alleen uw dakpannen, maar zorgen er ook voor dat uw kantpannen en nokvorst perfect aansluiten op uw nieuwe dakpannen. Zo zorgen we voor een naadloze afwerking en optimale bescherming van uw huis.

Wilt u weten of uw pannendak onderhoud nodig heeft of heeft u schade aan uw dak? Vraag dan nu een gratis dak inspectie aan bij Palu Dakservice. Onze experts inspecteren uw dak grondig en maken een plan van aanpak op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u vertrouwen op onze uitstekende service en kwaliteit.

Onderhoud aan uw pannendak verzekert u van onderstaande voordelen:

Dakreiniging

In ons land zijn de weersomstandigheden vaak onvoorspelbaar en hard voor uw dak. Na verloop van tijd kunnen er allerlei soorten vuil, zoals algen en mos, op uw dak ontstaan, waardoor er een lelijke groene aanslag ontstaat. Dit tast niet alleen de uitstraling van uw huis aan, maar ook de waarde van uw woning. Bovendien kan deze verontreiniging uw dakpannen beschadigen. Gelukkig kunt u deze problemen voorkomen door tijdig uw dak te laten reinigen. Bij Palu Dakservice zijn wij gespecialiseerd in dakreiniging en kunnen we ervoor zorgen dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Niet alleen zorgt dakreiniging ervoor dat uw dak er weer mooi uitziet, het kan ook helpen om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Wanneer u wacht met het reinigen van uw dak, kunnen de mossen en algen zich dieper in de dakpannen nestelen en het dak beschadigen. Gelukkig zijn de kosten voor dakreiniging aanzienlijk lager dan de kosten voor het vervangen van een volledig dak. Bij Palu Dakservice bieden we professionele en betaalbare dakreiniging aan. Wilt u uw dak laten reinigen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Dakreiniging verzekert u van onderstaande voordelen:
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dakservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dakservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu dakservice logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dakservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak? Bij Palu Dakservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dakservice voor u kan betekenen.

Uitstekend
Gebaseerd op 54 recensies
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus ’23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Bastiaan Daems
Bastiaan Daems
2023-10-27
Door werkzaamheden bij de buren op de hoogte gesteld dat de nok bij mij ook niet in orde was. Het werk kon meteen worden meegenomen voor een goede prijs, makkelijk en snel alles opgelost voor er überhaupt een probleem was en ik dieper in de kosten zou zitten! Zeer vriendelijk!
Robert Ten Voorde
Robert Ten Voorde
2023-10-27
Heel goed en net bedrijf. Zijn duidelijk en snel in de communicatie. Je weet precies waar je van tevoren aan toe bent. Door de regen konden ze de daknok reparatie niet helemaal afronden, de volgende dag hebben ze dit gelijk opgepakt en verder afgemaakt. Mocht je iets met je dak hebben en je zoekt een vakman. Zoek dan niet verder, ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Mohamed Emam
Mohamed Emam
2023-10-23
Aside from a very competitive quote, they fix my roof in time once the weather was good. Highly recommended.
Raf Savastano
Raf Savastano
2023-10-17
Palu heeft bij ons het bitumen dak vernieuwd omdat wij lekkage hadden. Wij zijn er zeer tevreden over. De afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen, bedankt!
Ruud Gommers
Ruud Gommers
2023-10-09
De dakbedekking van de aanbouw achter het huis laten vernieuwen samen met de buren. Zeer tevreden over het resultaat en de service van Palu. Ze zeggen wat ze gaan doen (en wat het kost) en doen wat ze zeggen. Bovendien aardige mensen en staan open voor alle vragen of opmerkingen.
Alan Ly
Alan Ly
2023-08-28
Een paar weken terug had ik door de storm, lekkage op mijn zolder waar ik op een zondagmiddag achter kwam. Meteen gegoogled naar betrouwbaar vakmanschap en ik kwam uit bij Palu Dak en Gevelservice. Ik heb Patrick zondag opgebeld, want op de website stond 24/7, tegenwoordig allemaal mooie verhalen, maar Patrick nam daadwerkelijk ook de telefoon op. Ik heb hem uitgebreid verteld over de situatie en binnen afzienbare tijd hebben Patrick en Serkan mijn schoorsteen en de schoorsteen van mijn buurman gerenoveerd en renovatie aan de nokvorst en dakpannen aan mijn dakraam verricht (op een dinsdag en zelfs op de zaterdag). Hele sociale mensen die ook verstand van zaken hebben. Kortom, heel erg tevreden met de service!
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.