Palu dakservice logo

Pannendaken

Nieuw pannendak

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verouderde of beschadigde dak? Kies dan voor een volledige vervanging van uw dak en laat dit over aan de experts van Palu Dakservice. Als specialisten in het plaatsen van pannendaken kunnen wij u een professionele en duurzame oplossing bieden.

Het is belangrijk om op tijd uw dak te vervangen om verdere schade te voorkomen. Na verloop van tijd kan uw dak beschadigd raken door verschillende weersomstandigheden of simpelweg door veroudering. Bij Palu dak en gevelservice hebben wij ruime ervaring in het volledig vervangen van pannendaken, inclusief de constructie.

Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak plaatsen? Dan kan het nodig zijn om uw dakconstructie te vernieuwen om deze extra belasting te kunnen dragen. Als u twijfelt over het vervangen van uw dak, vraag dan gerust een gratis dakinspectie aan. Wij kunnen u helpen bij het maken van een plan van aanpak en u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid, kies voor een nieuw pannendak met Palu dakservice.

Nieuw pannendak verzekert u van onderstaande voordelen:

Onderhoud aan uw pannendak

Om de levensduur van uw pannendak te verlengen en te zorgen voor optimale bescherming van uw huis, is regelmatig onderhoud en snelle reparatie van schade aan uw dak van groot belang. Bij Palu Dakservice zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en repareren van pannendaken. Wij begrijpen als geen ander dat u wilt dat uw dak er tiptop uitziet en goed functioneert. Daarom zorgen wij ervoor dat uw pannendak snel en vakkundig wordt gerepareerd en onderhouden.

Wanneer u te maken heeft met een grotere schade of wanneer een deel van uw pannendak moet worden vervangen, kunt u rekenen op onze snelle en betrouwbare service. Wij vervangen niet alleen uw dakpannen, maar zorgen er ook voor dat uw kantpannen en nokvorst perfect aansluiten op uw nieuwe dakpannen. Zo zorgen we voor een naadloze afwerking en optimale bescherming van uw huis.

Wilt u weten of uw pannendak onderhoud nodig heeft of heeft u schade aan uw dak? Vraag dan nu een gratis dak inspectie aan bij Palu Dakservice. Onze experts inspecteren uw dak grondig en maken een plan van aanpak op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u vertrouwen op onze uitstekende service en kwaliteit.

Onderhoud aan uw pannendak verzekert u van onderstaande voordelen:

Dakreiniging

In ons land zijn de weersomstandigheden vaak onvoorspelbaar en hard voor uw dak. Na verloop van tijd kunnen er allerlei soorten vuil, zoals algen en mos, op uw dak ontstaan, waardoor er een lelijke groene aanslag ontstaat. Dit tast niet alleen de uitstraling van uw huis aan, maar ook de waarde van uw woning. Bovendien kan deze verontreiniging uw dakpannen beschadigen. Gelukkig kunt u deze problemen voorkomen door tijdig uw dak te laten reinigen. Bij Palu Dakservice zijn wij gespecialiseerd in dakreiniging en kunnen we ervoor zorgen dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Niet alleen zorgt dakreiniging ervoor dat uw dak er weer mooi uitziet, het kan ook helpen om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Wanneer u wacht met het reinigen van uw dak, kunnen de mossen en algen zich dieper in de dakpannen nestelen en het dak beschadigen. Gelukkig zijn de kosten voor dakreiniging aanzienlijk lager dan de kosten voor het vervangen van een volledig dak. Bij Palu Dakservice bieden we professionele en betaalbare dakreiniging aan. Wilt u uw dak laten reinigen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Dakreiniging verzekert u van onderstaande voordelen:
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dakservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dakservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu dakservice logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dakservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak? Bij Palu Dakservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dakservice voor u kan betekenen.

Uitstekend
Gebaseerd op 62 recensies
Lineke Schurink
Lineke Schurink
2023-11-30
Goed geholpen door Patrick. Ondanks het slechte weer kwam hij, nadat ik hem in het weekend had gebeld, op maandag al langs. Het probleem is vastgesteld en op donderdag hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd. In de tussenliggende dagen contact gehad over het moment waarop ze konden komen i.v.m. de regenval. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn zeer tevreden over Palu Dakservice.
Method
Method
2023-11-29
Vanaf het eerste moment dat Palu Dakservice kwam kijken naar mijn daklekkage konden ze al direct uitsluiten waar het probleem lag. Al snel een afspraak kunnen maken en niks anders geleverd dan kwaliteit. De mannen namen goed hun tijd om te zorgen dat alles perfect gedaan werd. En dat is terug te zien in het eindresultaat. Een en al toppers! Vriendelijke mensen, gedreven om kwaliteit te leveren, en meedenkend. Echt een aanrader!
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
2023-11-26
They were very friendly and they did a great job .
Patrick Meijer
Patrick Meijer
2023-11-23
Net bedrijf met dito personeel. Ze doen wat ze beloven en communiceren daar duidelijk over. Al met een bedrijf dat mij een vertrouwd gevoel heeft gegeven. Ga zo door Palu Dakservice!!
Patrick Hoogendoorn
Patrick Hoogendoorn
2023-11-23
Duidelijke afspraken gemaakt met Palu over het reinigen van het dak en impregneren. Werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Palu heeft ook nog het dak geïnspecteerd, dakpannen vervangen en een rookgaspijpje verwijderd en dichtgemaakt. Netjes gewerkt en schoongemaakt. Afspraken zijn keurig nagekomen, door het slechte weer op 2 dagen maar wel in overleg.
Milan van Dijk
Milan van Dijk
2023-11-02
Palu dakservice heeft onze bitumen dakbedekking vervangen omdat het veroudert was. Wij belde Palu op voor een offerte en ze stonden een dag later bij ons op de stoep om het dak op te meten. Offerte snel ontvangen en na akkoord de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Heel erg bedankt voor de goede service.
Joost Leisink
Joost Leisink
2023-11-02
Goed werk geleverd. Gemaakte afspraken worden nagekomen en extra werkzaamheden worden direct opgepakt. Volgende keer weer!
Brigitte Zuidinga
Brigitte Zuidinga
2023-10-30
Reageren snel, zelfs in het weekend (bij daklekkage). Maken duidelijke afspraken en komen die ook stipt na. Professioneel en betrouwbaar is onze daklekkage snel en vakkundig verholpen door vriendelijke monteur. Ze leggen duidelijk uit wat ze gedaan hebben en laten dat zien met foto's en filmpjes. Super tevreden!!
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus '23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button