Palu dakservice logo

Over ons

Wie wij zijn

Palu Dakservice

Palu Dakservice is een gerenommeerd bedrijf dat een breed scala aan diensten biedt in heel het land. Onze expertise omvat onder andere het reinigen, onderhouden en het renoveren van daken.

Wij bieden een uitgebreide reeks van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan uw dak. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals beschikken over de kennis en vaardigheden om uw dak weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om het repareren van dakpannen, het vervangen van dakbedekking, reinigingsdiensten, of het restaureren van schoorstenen, wij staan altijd voor u klaar.

In geval van nood biedt Palu Dakservice ook een snelle en betrouwbare noodservice voor stormschade en lekkages. Onze noodservice is 24/7 bereikbaar, zodat u er zeker van kunt zijn dat wij er altijd zijn om u te helpen wanneer u ons het hardst nodig heeft.

Bij Palu Dakservice staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze uitstekende service. Ons team van professionals werkt hard om ervoor te zorgen dat uw dak en gevel er altijd op hun best uitzien, en dat u altijd kunt vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen!

De waarden van Palu Dakservice

Palu Dakservice staat bekend om haar sterke waarden en toewijding aan klanttevredenheid. Bij Palu Dakservice staat de klant centraal en wordt er altijd gestreefd naar het leveren van de hoogste kwaliteit service en producten. Het bedrijf gelooft in eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid en deze waarden vormen dan ook de basis van het bedrijf. Door deze sterke waarden en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, heeft Palu Dakservice een trouwe klantenkring opgebouwd en blijft het bedrijf groeien.

Visie

Onze visie bij Palu Dakservice is om de toonaangevende aanbieder te zijn van hoogwaardige dak onderhoudsdiensten in heel het land. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en een uitstekende service, met behulp van de nieuwste en meest innovatieve technieken. Door ons te concentreren op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, willen we een vertrouwde partner zijn voor al uw dak behoeften, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw pand in goede handen is.

Missie

Onze missie bij Palu Dakservice is om hoogwaardige en betrouwbare dak onderhoudsdiensten aan te bieden aan onze klanten in heel het land. We zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen en een uitstekende service door middel van innovatieve technieken en gekwalificeerde professionals. We streven naar duurzaamheid en milieu vriendelijke praktijken in al onze activiteiten, en we zijn er trots op om een betrouwbare partner te zijn voor al uw dakbehoeften.

Wat klanten over ons zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 62 recensies
Lineke Schurink
Lineke Schurink
2023-11-30
Goed geholpen door Patrick. Ondanks het slechte weer kwam hij, nadat ik hem in het weekend had gebeld, op maandag al langs. Het probleem is vastgesteld en op donderdag hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd. In de tussenliggende dagen contact gehad over het moment waarop ze konden komen i.v.m. de regenval. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn zeer tevreden over Palu Dakservice.
Method
Method
2023-11-29
Vanaf het eerste moment dat Palu Dakservice kwam kijken naar mijn daklekkage konden ze al direct uitsluiten waar het probleem lag. Al snel een afspraak kunnen maken en niks anders geleverd dan kwaliteit. De mannen namen goed hun tijd om te zorgen dat alles perfect gedaan werd. En dat is terug te zien in het eindresultaat. Een en al toppers! Vriendelijke mensen, gedreven om kwaliteit te leveren, en meedenkend. Echt een aanrader!
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
2023-11-26
They were very friendly and they did a great job .
Patrick Meijer
Patrick Meijer
2023-11-23
Net bedrijf met dito personeel. Ze doen wat ze beloven en communiceren daar duidelijk over. Al met een bedrijf dat mij een vertrouwd gevoel heeft gegeven. Ga zo door Palu Dakservice!!
Patrick Hoogendoorn
Patrick Hoogendoorn
2023-11-23
Duidelijke afspraken gemaakt met Palu over het reinigen van het dak en impregneren. Werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Palu heeft ook nog het dak geïnspecteerd, dakpannen vervangen en een rookgaspijpje verwijderd en dichtgemaakt. Netjes gewerkt en schoongemaakt. Afspraken zijn keurig nagekomen, door het slechte weer op 2 dagen maar wel in overleg.
Milan van Dijk
Milan van Dijk
2023-11-02
Palu dakservice heeft onze bitumen dakbedekking vervangen omdat het veroudert was. Wij belde Palu op voor een offerte en ze stonden een dag later bij ons op de stoep om het dak op te meten. Offerte snel ontvangen en na akkoord de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Heel erg bedankt voor de goede service.
Joost Leisink
Joost Leisink
2023-11-02
Goed werk geleverd. Gemaakte afspraken worden nagekomen en extra werkzaamheden worden direct opgepakt. Volgende keer weer!
Brigitte Zuidinga
Brigitte Zuidinga
2023-10-30
Reageren snel, zelfs in het weekend (bij daklekkage). Maken duidelijke afspraken en komen die ook stipt na. Professioneel en betrouwbaar is onze daklekkage snel en vakkundig verholpen door vriendelijke monteur. Ze leggen duidelijk uit wat ze gedaan hebben en laten dat zien met foto's en filmpjes. Super tevreden!!
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus '23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button