Palu dakservice logo

Over ons

Wie wij zijn

Palu Dakservice

Palu Dakservice is een gerenommeerd bedrijf dat een breed scala aan diensten biedt in heel het land. Onze expertise omvat onder andere het reinigen, onderhouden en het renoveren van daken.

Wij bieden een uitgebreide reeks van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan uw dak. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals beschikken over de kennis en vaardigheden om uw dak weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om het repareren van dakpannen, het vervangen van dakbedekking, reinigingsdiensten, of het restaureren van schoorstenen, wij staan altijd voor u klaar.

In geval van nood biedt Palu Dakservice ook een snelle en betrouwbare noodservice voor stormschade en lekkages. Onze noodservice is 24/7 bereikbaar, zodat u er zeker van kunt zijn dat wij er altijd zijn om u te helpen wanneer u ons het hardst nodig heeft.

Bij Palu Dakservice staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze uitstekende service. Ons team van professionals werkt hard om ervoor te zorgen dat uw dak en gevel er altijd op hun best uitzien, en dat u altijd kunt vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen!

De waarden van Palu Dakservice

Palu Dakservice staat bekend om haar sterke waarden en toewijding aan klanttevredenheid. Bij Palu Dakservice staat de klant centraal en wordt er altijd gestreefd naar het leveren van de hoogste kwaliteit service en producten. Het bedrijf gelooft in eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid en deze waarden vormen dan ook de basis van het bedrijf. Door deze sterke waarden en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, heeft Palu Dakservice een trouwe klantenkring opgebouwd en blijft het bedrijf groeien.

Visie

Onze visie bij Palu Dakservice is om de toonaangevende aanbieder te zijn van hoogwaardige dak onderhoudsdiensten in heel het land. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en een uitstekende service, met behulp van de nieuwste en meest innovatieve technieken. Door ons te concentreren op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, willen we een vertrouwde partner zijn voor al uw dak behoeften, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw pand in goede handen is.

Missie

Onze missie bij Palu Dakservice is om hoogwaardige en betrouwbare dak onderhoudsdiensten aan te bieden aan onze klanten in heel het land. We zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen en een uitstekende service door middel van innovatieve technieken en gekwalificeerde professionals. We streven naar duurzaamheid en milieu vriendelijke praktijken in al onze activiteiten, en we zijn er trots op om een betrouwbare partner te zijn voor al uw dakbehoeften.

Wat klanten over ons zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 54 recensies
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus ’23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Bastiaan Daems
Bastiaan Daems
2023-10-27
Door werkzaamheden bij de buren op de hoogte gesteld dat de nok bij mij ook niet in orde was. Het werk kon meteen worden meegenomen voor een goede prijs, makkelijk en snel alles opgelost voor er überhaupt een probleem was en ik dieper in de kosten zou zitten! Zeer vriendelijk!
Robert Ten Voorde
Robert Ten Voorde
2023-10-27
Heel goed en net bedrijf. Zijn duidelijk en snel in de communicatie. Je weet precies waar je van tevoren aan toe bent. Door de regen konden ze de daknok reparatie niet helemaal afronden, de volgende dag hebben ze dit gelijk opgepakt en verder afgemaakt. Mocht je iets met je dak hebben en je zoekt een vakman. Zoek dan niet verder, ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Mohamed Emam
Mohamed Emam
2023-10-23
Aside from a very competitive quote, they fix my roof in time once the weather was good. Highly recommended.
Raf Savastano
Raf Savastano
2023-10-17
Palu heeft bij ons het bitumen dak vernieuwd omdat wij lekkage hadden. Wij zijn er zeer tevreden over. De afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen, bedankt!
Ruud Gommers
Ruud Gommers
2023-10-09
De dakbedekking van de aanbouw achter het huis laten vernieuwen samen met de buren. Zeer tevreden over het resultaat en de service van Palu. Ze zeggen wat ze gaan doen (en wat het kost) en doen wat ze zeggen. Bovendien aardige mensen en staan open voor alle vragen of opmerkingen.
Alan Ly
Alan Ly
2023-08-28
Een paar weken terug had ik door de storm, lekkage op mijn zolder waar ik op een zondagmiddag achter kwam. Meteen gegoogled naar betrouwbaar vakmanschap en ik kwam uit bij Palu Dak en Gevelservice. Ik heb Patrick zondag opgebeld, want op de website stond 24/7, tegenwoordig allemaal mooie verhalen, maar Patrick nam daadwerkelijk ook de telefoon op. Ik heb hem uitgebreid verteld over de situatie en binnen afzienbare tijd hebben Patrick en Serkan mijn schoorsteen en de schoorsteen van mijn buurman gerenoveerd en renovatie aan de nokvorst en dakpannen aan mijn dakraam verricht (op een dinsdag en zelfs op de zaterdag). Hele sociale mensen die ook verstand van zaken hebben. Kortom, heel erg tevreden met de service!
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.