Palu dakservice logo

Impregneren

Waarom uw gevel impregneren?

Impregneren is een effectieve manier om de duurzaamheid van uw gevel te verlengen. Na het reinigen van uw gevel is het raadzaam om deze waterafstotend te maken, oftewel te impregneren. Het grote voordeel van impregneren is dat uw gevel wel blijft ademen, maar geen vloeistoffen meer doorlaat. Dit zorgt ervoor dat het voegwerk langer intact blijft en dat uw gevel beter bestand is tegen weersinvloeden zoals regen. Bovendien blijft uw gevel langer schoon en wordt alg- en mosvorming grotendeels voorkomen. Een ander bijkomend voordeel is dat impregneren zorgt voor een hogere isolatiewaarde. Een droge gevel verliest immers minder warmte dan een natte gevel.

Voor het impregneren van uw gevel zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Zo is het van belang om te kijken naar de conditie van uw gevel. Daarnaast is het belangrijk dat de gevel schoon is en in goede staat verkeert, zonder gaten en kieren waar vocht doorheen kan dringen. Bij Palu dak en gevelservice hebben we ruime ervaring in het impregneren van gevels. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Gevel impregneren verzekert u van onderstaande voordelen:

Waarom dakpannen impregneren?

Als uw dakpannen continu worden blootgesteld aan het weer, dan kunnen ze na verloop van tijd poreus, beschadigd en vies worden. Dit komt doordat vocht in het beton en tussen de aansluitingen blijft zitten. Dit vormt een voedingsbron voor schimmels, mos en groene aanslag. De ophoping van mos en algen kan zelfs leiden tot loszittende dakpannen, lekkages en gaten. In de winter kan vocht ook problematisch zijn. Vocht dat in de dakpannen zit kan bevriezen en scheurtjes en barsten veroorzaken. In de zomer kunnen dakpannen verkleuren door UV-straling. Gelukkig is er een oplossing om uw dakpannen te beschermen: impregneren.

Impregneren is een effectieve behandeling die kan worden toegepast op alle soorten dakpannen, zoals betonnen, keramische en zelfs terracotta tegels. Door uw dakpannen te impregneren, wordt er als het ware een transparante beschermende laag over het oppervlak aangebracht. Na de behandeling is het dak waterafstotend en kunnen mos, algen, schimmels en vuil zich niet meer hechten. Ook kan het vocht niet meer doordringen. Een impregneermiddel zorgt ervoor dat het materiaal blijft ademen en droog blijft. De natuurlijke ventilatie blijft gehandhaafd, wat zorgt voor betere isolatie en uiteindelijk kostenbesparingen oplevert.

Het is raadzaam om uw dak na reiniging te impregneren om de duurzaamheid van uw dak te waarborgen. Het verschil met impregneren is dat een geïmpregneerd dak geen vloeistoffen doorlaat, maar wel gassen waardoor de dak blijft ‘ademen’. Impregneren heeft vele voordelen, zoals het behoud van het voegwerk en het voorkomen van alg- en mosvorming. Bovendien zorgt impregneren voor een hogere isolatiewaarde. Om uw dak goed te impregneren, is het belangrijk dat de dakpannen schoon zijn en in goede staat verkeren zonder gaten of kieren waar vocht door naar binnen kan. Kies voor het juiste impregneermiddel om uw dakpannen optimaal te beschermen tegen weersinvloeden en schade. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over het impregneren van uw dakpannen.

Dakpannen impregneren verzekert u van onderstaande voordelen:
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dakservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dakservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu dakservice logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dakservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak? Bij Palu Dakservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dakservice voor u kan betekenen.

Uitstekend
Gebaseerd op 62 recensies
Lineke Schurink
Lineke Schurink
2023-11-30
Goed geholpen door Patrick. Ondanks het slechte weer kwam hij, nadat ik hem in het weekend had gebeld, op maandag al langs. Het probleem is vastgesteld en op donderdag hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd. In de tussenliggende dagen contact gehad over het moment waarop ze konden komen i.v.m. de regenval. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn zeer tevreden over Palu Dakservice.
Method
Method
2023-11-29
Vanaf het eerste moment dat Palu Dakservice kwam kijken naar mijn daklekkage konden ze al direct uitsluiten waar het probleem lag. Al snel een afspraak kunnen maken en niks anders geleverd dan kwaliteit. De mannen namen goed hun tijd om te zorgen dat alles perfect gedaan werd. En dat is terug te zien in het eindresultaat. Een en al toppers! Vriendelijke mensen, gedreven om kwaliteit te leveren, en meedenkend. Echt een aanrader!
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
2023-11-26
They were very friendly and they did a great job .
Patrick Meijer
Patrick Meijer
2023-11-23
Net bedrijf met dito personeel. Ze doen wat ze beloven en communiceren daar duidelijk over. Al met een bedrijf dat mij een vertrouwd gevoel heeft gegeven. Ga zo door Palu Dakservice!!
Patrick Hoogendoorn
Patrick Hoogendoorn
2023-11-23
Duidelijke afspraken gemaakt met Palu over het reinigen van het dak en impregneren. Werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Palu heeft ook nog het dak geïnspecteerd, dakpannen vervangen en een rookgaspijpje verwijderd en dichtgemaakt. Netjes gewerkt en schoongemaakt. Afspraken zijn keurig nagekomen, door het slechte weer op 2 dagen maar wel in overleg.
Milan van Dijk
Milan van Dijk
2023-11-02
Palu dakservice heeft onze bitumen dakbedekking vervangen omdat het veroudert was. Wij belde Palu op voor een offerte en ze stonden een dag later bij ons op de stoep om het dak op te meten. Offerte snel ontvangen en na akkoord de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Heel erg bedankt voor de goede service.
Joost Leisink
Joost Leisink
2023-11-02
Goed werk geleverd. Gemaakte afspraken worden nagekomen en extra werkzaamheden worden direct opgepakt. Volgende keer weer!
Brigitte Zuidinga
Brigitte Zuidinga
2023-10-30
Reageren snel, zelfs in het weekend (bij daklekkage). Maken duidelijke afspraken en komen die ook stipt na. Professioneel en betrouwbaar is onze daklekkage snel en vakkundig verholpen door vriendelijke monteur. Ze leggen duidelijk uit wat ze gedaan hebben en laten dat zien met foto's en filmpjes. Super tevreden!!
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus '23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button