Palu dakservice logo

Dakreiniging

Dakreiniging

Dakreiniging is een belangrijke maatregel om de levensduur en uitstraling van uw woning of bedrijfspand te behouden. Het Nederlandse weer kan ervoor zorgen dat daken na enkele jaren bedekt zijn met algen en mos, wat leidt tot een onaantrekkelijke groene aanslag en een verminderde waarde van uw pand. Maar dat is niet alles, verontreiniging kan ook schadelijk zijn voor uw dakpannen en hun structuur aantasten. Gelukkig zijn de kosten voor dakreiniging aanzienlijk lager dan die voor het vervangen van een heel dak. Bij het reinigen van uw dak worden niet alleen zichtbare mossen en algen verwijderd, maar ook andere soorten verontreiniging die uw dak beschadigen. Door uw dak te laten reinigen ziet uw pand er weer als nieuw uit en wordt de levensduur verlengd.

Hoe werkt dakreiniging?

Dakreiniging is essentieel om de levensduur van uw dak te verlengen en de uitstraling van uw woning te verbeteren. Het weer in ons land zorgt ervoor dat daken vuil worden en bedekt raken met algen en mos, wat kan leiden tot een lelijke groene aanslag en de waarde van uw woning kan verminderen. Bovendien kan de verontreiniging uw dakpannen aantasten. Gelukkig zijn de kosten van dakreiniging veel lager dan de kosten van het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuw dak.

Na een grondige inspectie van uw dak maken wij een passend plan van aanpak. Onze professionele dakreinigingsmethode maakt gebruik van KHT techniek (kokend heet water techniek) onder gepaste druk om uw dak grondig te reinigen. Dit verwijdert effectief alle algen en mossen en geeft uw dak een vernieuwde uitstraling. Na de dakreiniging raden wij u aan om uw dak te laten impregneren om de levensduur van uw dak te verlengen en uw dak te beschermen tegen verdere verontreiniging. Zo kunt u nog langer genieten van een mooi en gezond dak.

Dakreiniging verzekert u van onderstaande voordelen:
Wilt u meer info over KHT kokend heet water techniek?

Dak impregneren

Het is van belang om uw dak goed te onderhouden. Dakpannen zijn gevoelig voor weersomstandigheden en vervuiling, waardoor deze poreus en vies kunnen worden. Vocht in de dakpan en tussen de aansluitingen kan leiden tot de groei van mos en groene aanslag. Een ophoping van mos en algen kan er uiteindelijk toe leiden dat de dakpannen los gaan zitten, met lekkages en gaten als gevolg. In de winter kan vocht in de dakpan bevriezen, wat kan resulteren in scheurtjes en barsten in de dakpannen. In de zomer kunnen de dakpannen verkleuren door blootstelling aan UV-straling. Gelukkig is er een oplossing: het impregneren van uw dakpannen. Door uw dakpannen te behandelen met het juiste impregneermiddel, worden ze beschermd tegen vervuiling en weersomstandigheden. Het impregneren van uw dakpannen zorgt voor een verlengde levensduur van uw dak en voorkomt beschadigingen. Neem contact op met onze professionele dakdekkers om uw dak te impregneren en zo te beschermen tegen de invloeden van buitenaf.

Dak impregneren verzekert u van onderstaande voordelen:
Wilt u meer info over KHT kokend heet water techniek?
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dakservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dakservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu dakservice logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dakservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak? Bij Palu Dakservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dakservice voor u kan betekenen.

Uitstekend
Gebaseerd op 54 recensies
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus ’23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Bastiaan Daems
Bastiaan Daems
2023-10-27
Door werkzaamheden bij de buren op de hoogte gesteld dat de nok bij mij ook niet in orde was. Het werk kon meteen worden meegenomen voor een goede prijs, makkelijk en snel alles opgelost voor er überhaupt een probleem was en ik dieper in de kosten zou zitten! Zeer vriendelijk!
Robert Ten Voorde
Robert Ten Voorde
2023-10-27
Heel goed en net bedrijf. Zijn duidelijk en snel in de communicatie. Je weet precies waar je van tevoren aan toe bent. Door de regen konden ze de daknok reparatie niet helemaal afronden, de volgende dag hebben ze dit gelijk opgepakt en verder afgemaakt. Mocht je iets met je dak hebben en je zoekt een vakman. Zoek dan niet verder, ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Mohamed Emam
Mohamed Emam
2023-10-23
Aside from a very competitive quote, they fix my roof in time once the weather was good. Highly recommended.
Raf Savastano
Raf Savastano
2023-10-17
Palu heeft bij ons het bitumen dak vernieuwd omdat wij lekkage hadden. Wij zijn er zeer tevreden over. De afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen, bedankt!
Ruud Gommers
Ruud Gommers
2023-10-09
De dakbedekking van de aanbouw achter het huis laten vernieuwen samen met de buren. Zeer tevreden over het resultaat en de service van Palu. Ze zeggen wat ze gaan doen (en wat het kost) en doen wat ze zeggen. Bovendien aardige mensen en staan open voor alle vragen of opmerkingen.
Alan Ly
Alan Ly
2023-08-28
Een paar weken terug had ik door de storm, lekkage op mijn zolder waar ik op een zondagmiddag achter kwam. Meteen gegoogled naar betrouwbaar vakmanschap en ik kwam uit bij Palu Dak en Gevelservice. Ik heb Patrick zondag opgebeld, want op de website stond 24/7, tegenwoordig allemaal mooie verhalen, maar Patrick nam daadwerkelijk ook de telefoon op. Ik heb hem uitgebreid verteld over de situatie en binnen afzienbare tijd hebben Patrick en Serkan mijn schoorsteen en de schoorsteen van mijn buurman gerenoveerd en renovatie aan de nokvorst en dakpannen aan mijn dakraam verricht (op een dinsdag en zelfs op de zaterdag). Hele sociale mensen die ook verstand van zaken hebben. Kortom, heel erg tevreden met de service!
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.