Palu dakservice logo

Alle diensten

De diensten van Palu Dakservice

Onze diensten

Pannendaken

Bitumen daken

Dakreparaties

Dakreiniging

Dakisolatie

Schoorsteen

Gevelreiniging

Stormschade

Dakinspectie

Waarom kiezen voor Palu Dak en Gevelservice?

Ontdek de voordelen van Palu Dakservice

Bij Palu Dakservice bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaand werk dat uitgevoerd wordt door ervaren professionals. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke producten om uw dak weer als nieuw te maken. Of u nu een noodreparatie nodig heeft of uw dak grondig wilt laten reinigen en renoveren, wij staan voor u klaar. Met onze gratis offertes, uitgebreide garanties en 24/7 noodservice is Palu Dakservice de beste keuze voor uw dakonderhoud.

Ervaren professional

Ons team bestaat uit ervaren professionals die beschikken over de kennis en expertise om uw dak weer als nieuw te maken.

Gratis offertes

Wij bieden gratis offertes aan voor al onze diensten. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Veelzijdig

Naast het reinigen en renoveren van daken en gevels bieden wij ook onderhoud en reparatie aan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalige renovatie, wij hebben de kennis en ervaring om uw dak weer in topconditie te brengen.

24/7 noodservice

Onze noodservice is 24/7 bereikbaar. Bij stormschade of lekkages kunt u dus altijd op ons rekenen voor snelle en professionele hulp.

Meest gestelde vragen

Een vernieuwd bitumen dak gaat gemiddeld zo'n 25 tot 30 jaar mee, mits het dak goed onderhouden wordt. Factoren zoals klimaat, belasting en onderhoud kunnen echter invloed hebben op de levensduur van het dak.

Ja, kleine reparaties aan een bitumen dak zijn vaak mogelijk. Echter, als er sprake is van ernstige beschadigingen of veroudering van het dak, kan het verstandiger zijn om het dak volledig te vernieuwen om verdere problemen te voorkomen. Een professionele inspectie kan u helpen bepalen wat de beste optie is voor uw dak.

Ja, wij bieden gratis offertes aan voor al onze diensten. U kunt contact met ons opnemen en wij zullen uw pand inspecteren en een gedetailleerde offerte verstrekken die past bij uw specifieke behoeften.

Bij Palu Dakservice reinigen we verschillende soorten daken en gevels, waaronder pannendaken, platte daken, leien daken, en alle soorten gevels, zoals bakstenen, natuursteen en beton.

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de mate van vervuiling en de omgevingsfactoren. Over het algemeen raden wij aan om uw dak en gevel om de paar jaar te laten reinigen om de levensduur van uw pand te verlengen.

Tekenen van vervuiling en beschadiging zijn onder meer mos- en algengroei, verkleuring, scheuren, afbrokkelende voegen en losse dakpannen. Als u één of meer van deze symptomen opmerkt, is het waarschijnlijk tijd om uw dak en gevel te laten reinigen en inspecteren.

Ja, naast reiniging bieden wij ook een breed scala aan reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan, zoals het vervangen van dakpannen en het restaureren van gevels.

Onze noodservice is 24/7 bereikbaar en we zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om uw probleem op te lossen en verdere schade te voorkomen.

Ja, bij Palu Dakservice streven we ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Wij maken gebruik van een innovatieve kokend heet water reiniging’s methode, die effectief en tegelijkertijd milieuvriendelijk is. Daarnaast zijn onze producten en technieken altijd gericht op het minimaliseren van onze impact op het milieu.

Hulp nodig?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Uitstekend
Gebaseerd op 62 recensies
Lineke Schurink
Lineke Schurink
2023-11-30
Goed geholpen door Patrick. Ondanks het slechte weer kwam hij, nadat ik hem in het weekend had gebeld, op maandag al langs. Het probleem is vastgesteld en op donderdag hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd. In de tussenliggende dagen contact gehad over het moment waarop ze konden komen i.v.m. de regenval. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn zeer tevreden over Palu Dakservice.
Method
Method
2023-11-29
Vanaf het eerste moment dat Palu Dakservice kwam kijken naar mijn daklekkage konden ze al direct uitsluiten waar het probleem lag. Al snel een afspraak kunnen maken en niks anders geleverd dan kwaliteit. De mannen namen goed hun tijd om te zorgen dat alles perfect gedaan werd. En dat is terug te zien in het eindresultaat. Een en al toppers! Vriendelijke mensen, gedreven om kwaliteit te leveren, en meedenkend. Echt een aanrader!
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
2023-11-26
They were very friendly and they did a great job .
Patrick Meijer
Patrick Meijer
2023-11-23
Net bedrijf met dito personeel. Ze doen wat ze beloven en communiceren daar duidelijk over. Al met een bedrijf dat mij een vertrouwd gevoel heeft gegeven. Ga zo door Palu Dakservice!!
Patrick Hoogendoorn
Patrick Hoogendoorn
2023-11-23
Duidelijke afspraken gemaakt met Palu over het reinigen van het dak en impregneren. Werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Palu heeft ook nog het dak geïnspecteerd, dakpannen vervangen en een rookgaspijpje verwijderd en dichtgemaakt. Netjes gewerkt en schoongemaakt. Afspraken zijn keurig nagekomen, door het slechte weer op 2 dagen maar wel in overleg.
Milan van Dijk
Milan van Dijk
2023-11-02
Palu dakservice heeft onze bitumen dakbedekking vervangen omdat het veroudert was. Wij belde Palu op voor een offerte en ze stonden een dag later bij ons op de stoep om het dak op te meten. Offerte snel ontvangen en na akkoord de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Heel erg bedankt voor de goede service.
Joost Leisink
Joost Leisink
2023-11-02
Goed werk geleverd. Gemaakte afspraken worden nagekomen en extra werkzaamheden worden direct opgepakt. Volgende keer weer!
Brigitte Zuidinga
Brigitte Zuidinga
2023-10-30
Reageren snel, zelfs in het weekend (bij daklekkage). Maken duidelijke afspraken en komen die ook stipt na. Professioneel en betrouwbaar is onze daklekkage snel en vakkundig verholpen door vriendelijke monteur. Ze leggen duidelijk uit wat ze gedaan hebben en laten dat zien met foto's en filmpjes. Super tevreden!!
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus '23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085-060 7474.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dakservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button